tiistai 4. elokuuta 2015

Kaikenkarvaista kaveria

Viimeiset lomapäivät alkavat häämöttää, ja allekirjoittanut viettää nekin itseasiassa töissä. Sunnuntaina Into, Hilarius-hiiri ja minä lähdetäänkin sitten taas kohti Kannusta. :) Pakko kyllä sanoa, että sitä on odotettu! Ajattelin tehdä tällaisen kevytsisältöisen, paljon videomateriaalia sisältävän hömppäpostauksen ja loppuun pitää vielä pienen treenihöpinän.


Avokkirakkautta

Eilen käytiin ajamassa yksi lyhyempi jälki yhdellä käännöksellä, ja poju ajoi sen omaan silmään oikein mukavasti. Jäljesti molemmat jalat, ja nyt osasin rajoittaa koiran vauhtia sopivasti, eikä namejakaan jäänyt paljolti matkan varrelle. Tehtiin jälki ensimmäistä kertaa aivan keskustassa, joten häiriötä oli paljon enemmän kuin ennen, mutta se ei Intoa haitannut. Tänään uudestaan, mutta isommalla nurmella niin saadaan jälkeen vähän pituutta. Ryhdistäydyin viimeinkin ja keitin nameiksi broiskun sydämiä, niin ei tarvitse kaupasta ostaa mitään ylimääräisiä epäterveellisiä herkkuja.

Sain eilen sähköpostin Heinolan palvelus- ja seurakoirilta, ilmeisesti jäsenanomukseni on hyväksytty. Valitettavasti siinä meni niin kauan, ettei me enää ehditä seuran treeneihin mennä, kun vaihdetaan taas paikkakuntaa. Osittain harmittaa hirveästi, sillä meille olisi ollut agilitypaikka ja treenit ovat ilmaisia, kuten näissä yhdistyksissä yleensä ulkotreenit on. Tähän asti kun ollaan käyty yksityisellä mikä toki syö rahaa eri tavalla, mutta Kannuksesta en toistaiseksi ole löytänyt minkäänlaisia ohjattuja agilitytreenejä. Lisäksi oltaisiin päästy käsittääkseni hakuryhmäänkin, jonne on ollut ainakin aikaisemmin vaikea päästä, mutta nyt ei auta kuin vastata että tullaan mukaan ensi kesänä ja muilla lomilla voidaan käydä treeneissä piipahtamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti