lauantai 25. heinäkuuta 2015

Aksaepikset 23.7.2015

Käytiin pojun kanssa paikallisissa epiksissä, ja tulokseksi tuli tosimöllien 3. ja erittäin hyvä mieli! Ohjaaja ei pyörtyillyt eikä oksennellut, eikä juuri edes jännittänytkään, vaikka viime epiksissä oli aivan kamalaa jännityksen takia. 


Start 1

Radan jälkeen totesin ohjaussuunnitelman huonoksi ja kokeilin ehdinkö vaihtaa kättä kaarevan putken yhteydessä mitä aluksi epäilin ja onnistuinkin, mutta Into ei jostain syystä lukenut kättä vaan paahtoi eteenäin TAI todennäköisemmin tein jonkin virheen mitä en itse vain videolta nää. 

Start 2

Toisen suoran putken jälkeen käytin turhaa sanaa "täällä", hyi minä. Noita ei saisi tulla, ja mietinkin, että olisiko fiksumpi vastaavassa tilanteessa hieman venyttää seuraavaa käskysanaa (putkeen) ja aloittaa se jo koiran ollessa edellisen sisällä, jottei se vetäisi niin hirveän isoa turhaa lenkkiä, missä hävitään aikaa.

Toki virheitä löytää molemmista videoista paljonkin, mutta treenimäärän ja omat lähtökohdat (todella paha kilpailujännitys) huomioiden en voisi olla tyytyväisempi. Jollain ilveellä onnistuttiin pääsemään vielä maxien palkintosijoille, lämmittihän sekin mieltä, vaikka pääasiassa onkin sivuseikka. Jatkossa treenataankin kaksi kertaa viikossa, kerran ohjatusti ja kerran tunti itsenäisesti. Kunhan minut on hyväksytty HPSK:n (Heinolan palvelus- ja seurakoirat), niin todennäköisesti korvaamme itsenäiset treenit toisilla ohjatuilla uudessa paikassa ja ryhmässä. Jatkossa täytyy myös kiinnittää huomiota siihen, etten itse työnnä itseäni liian lähelle esteitä ja näin ollen häviä aikaa, Into kun nykyään irtoaa jo paremmin. Palaute on tervetullutta! 

4 kommenttia:

 1. Mitään rakentavaa en agilitystä osaa sanoa, mutta herttinen miten kovaa Into paahtaa menemään! Saa oikeesti juosta jos perässä aikoo pysyä :---D hieno suoritus, onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siltä ei kyllä puutu tota vauhtiakaan... :D Kiitos!

   Poista
 2. Teille on haaste meidän blogissa :)

  VastaaPoista